14 Comments
May 2, 2022Liked by Daniël van der Tuin

Prima relaas. Mijn bloed begon (weer) te koken bij het lezen van de statements van Hugo de Jonge.

Expand full comment
May 2, 2022Liked by Daniël van der Tuin

Mooi overzicht van de malafide/misdadige acties van VWS en De Jonge, Daniel.

Ik miste nog de link naar het onderzoek Isala en andere ziekenhuizen die wal positief over HCQ waren. Denk dat dat een ander onderzoek is dan wat het CBG voor had, omdat het binnen 2 maanden van de Isala website gehaald was. Ik stuur Cees de details.....

Expand full comment
May 3, 2022Liked by Daniël van der Tuin

Ik heb 2 jaar met (1984-1986) en 2 jaar onder (2000-2002) Jaap van Dissel gewerkt. Wij grapten altijd op het laboratorium dat zijn analiste eigenlijk de Doctors-titel had moeten krijgen want Jaap was nooit op het laboratorium dus zijn analiste heeft al het werk gedaan. De promovendus waar ik voor werkte aan de andere kant van de lab-tafel werkte altijd hard mee itt. Jaap. Later is Jaap van Dissel professor geworden van dit laboratorium voor Experimentele Infectieziekten. Toen ik nog weer eens op het lab was vertelde een wetenschapper die ik nog kende uit de tijd van 1984-1986 dat Jaap alleen maar professor was geworden omdat hij zeer goede vriendjes was met de voormalige prof. dr. Ralph van Furth. Vriendjespolitiek dus want diezelfde wetenschapper vertelde mij dat er véél betere kandidaten waren voor deze positie.

Ach weet je die hele kliek van het RIVM en die Rutte-(maffia)clan is gewoon 1 grote corrupte bende. Later in 2002 heb ik nog een melding gedaan bij de Inspectie voor de Gezondheidszorg wegens het in de doofpot stoppen van OK-doden die zijn overleden aan verwijtbare ziekenhuisinfecties. Zowel het LUMC als de Inspectie voor de Gezondheidszorg hebben dit in de doofpot gestopt. Hoeveel gekker dan dit wil je het überhaupt hebben mensen??? Alle dierbaren van die mensen die zijn overleden aan een verwijtbare ziekenhuisinfectie, na een al dan niet simpele routine-operatie, hebben nooit te horen gekregen dat die ziekenhuisinfectie verwijtbaar was want die Listeria-bacterie zat op de huid van een chirurg.

Expand full comment
May 2, 2022·edited May 2, 2022Liked by Daniël van der Tuin

Hulde voor jullie werk... Keep up the good work. Ik heb altijd al mijn twijfels gehad over het reilen en zeilen van dit kabinet en in bijzonder Hugo de Jonge. Al mijn twijfels beginnen waarheid te worden.

Eerlijk gezegd hoop ik dat ze hier niet mee weg gaan komen. De waarheid komt een keer boven, het heeft alleen tijd nodig.

Expand full comment

Gedegen overzicht, heb veel respect voor jouw (jullie) werk.

Expand full comment

Die Trump toch...en al die roeptoeterende wappies met hun paardenontwormingsmiddel.

Het is echt een grote, grote aaneenschakeling van fouten. Wel in die mate dat boze opzet logisch lijkt.

Expand full comment

Ik vind het ook niet dat het aan de politiek is om experimentele toepassing van geneesmiddelen aan te prijzen.

🤣🤣

Expand full comment

Het is onvoorstelbare fraude. Early treatment zoals HCQ en Ivermectine hadden en moeten onderdeel zijn van C19 bestrijding. Hugo de Jonge predikte leugens, fraude etc.en moet hiervoor worden vervolgd. De dood van vele duizenden mensen kleeft aan hem.

Expand full comment

bedankt, jullie zijn helden!

Expand full comment

Ontluisterend..

De NFIA (Netherlands Foreign Investment Agency) van Economische Zaken is een belangrijke gesprekspartner van de farmaceutische industrie namens de overheid.

O.a. hierover zijn stukken uit 2018 gedeeld:

https://www.rijksoverheid.nl/documenten/wob-verzoeken/2021/09/29/beslissing-op-bezwaar-op-besluit-op-wob-verzoek-over-contacten-met-het-farmaceutisch-bedrijfsleven

Zie ook

Vaccinindustrie | Publiek-Private Samenwerking in Nederland

https://vraagtekens.net/vaccinindustrie/

Expand full comment

Bedankt Daniël. Goed werk.

https://abomination.info/globalempire/hcq.htm

Expand full comment

Geweldig werk!!!! Ik ben erg dankbaar voor wat jullie doen.

Expand full comment

Precies dezelfde handelswijze in Ierland.

Expand full comment