13 Comments

Grafeen in het vaccin!

Expand full comment

Je zou toch zeggen dat je als overheid per direct aan de noodrem zou trekken en het vaccineren van kinderen en gezonde mensen op een halt zou zetten…?

Expand full comment

Dank voor je artikel, als er überhaupt een uitkomst is zal hij nooit aan ons bekend gemaakt worden. We weten inmiddels dat de vaccinatie de oorzaak is wat een rotzooi en iedereen maar verplichten. Ook ik heb er 2 gehad helaas daar heb ik nu nog de ellende van.

Expand full comment

Misschien is het een idee om de oversterfte cijfers te correleren met medicatie gebruik / medicatie voorschriften in dezelfde periode.

Om zo een extra clou te krijgen mbt. de oorzaak.

Expand full comment

Er kleef bloed aan de handen van dit kabinet Rutte e en Hugo kaag en PvdA cu en de gene die hier nog aan mee deden moeten voor het tribunaal verschijnen. er zit genoeg in de doof pot

Expand full comment

mijn grote vraag is hebben de vaccinaties een rol gespeeld bij de oversterfte? Zitten er stoffen in de prikken waardoor mensen eerder overlijden? Ik ben van de tweede prik doodziek geweest een hartslag van 125 en een week op het toilet. Zowel Lareb als huisarts doen of dit normaal is.

Expand full comment

Wat dacht je van al die kinderen die niet naar school mogen. Waar denk je dat die dan blijven ? Natuurlijk bij opa en oma, want de ouders moeten werken. En daar wilden we ze nou net niet hebben. Je zou verwachten dat een overheid daar beleid op maakte. Het tegendeel is echter waar, we worden bestuurd door leeghoofden en zwakzinnigen.

Expand full comment

Niet zo heel gek dat er veel meer mensen dood gaan. Ik zie veel mensen in mijn buurt die al 2 of 3 prikken hebben gehad en ze beginner er bleek en lusteloos uit te zien. Veel ouderen hebben geen plezier meer in het leven. Of je moet je eigen klem laten prikken of je word straks nog met geweld gedwongen tot de prik, of bij hardnekkig weigeren in een interneringkamp opgesloten, dankzij de EU wetten. Fijn vooruitzicht. Als dit straks in Nederland ook mandaat word laat ik ( 69 jaar) euthanasie plegen. Beter dood dan leven in een injectie dictatuur.

Expand full comment

De link naar de 31 studies gaat naar een tweet zonder verdere bronvermelding waar je de studies kunt inzien. Heb jij deze toevallig?

Expand full comment