63 Comments

Twee jaar terug werd dit als "complottheorie" afgedaan, maar opnieuw blijkt dat er geen sprake is van een complot, maar van de waarheid.

We leven in een dictatuur! Het volk censureren past NIET in onze Nederlandse cultuur.

Het is tijd dat er meer onafhankelijk onderzoek wordt gedaan naar de "wandel en handel" van de overheid ... meer specifiek het kabinet.

Expand full comment

Duidelijk nu dat de regering moet opstappen. Ik zie geen verschil meer tussen Mark en Vladimir! Wie dient een motie van wantrouwen in?

Expand full comment

Ik roep al jaren dat Nederland een "dictatuur in een democratisch jasje" is. Ik werd voor gek verklaart. Ik ben dus blij met dit onderzoek. Dankjewel

Expand full comment

Top onderzoek Daniël. Chapeau. Nu hopen dat de onderste steen uiteindelijk boven komt. En dan niet die van Rutte want die blijft onderop liggen.

Hoop op transparantie 👍

Expand full comment

Ik merkte dit 2 jaar lang bij indienen goede en kritische ingezonden artikelen. Om misselijk van te worden. En velen slapen rustig door 😢

Expand full comment

Dramatisch! Het lijkt wel of we in communistich Rusland wonen. En waarschijnlijk wordt dit ook gemonitored! Is Nederland eigenlijk nog wel een democratie?

Expand full comment

Daniel, goed hoor. En bedankt! ik vraag me vaak of welk platform je nog kan vertrouwen - ook al is de intentie goed - want je weet dat *iedereen* mee leest en er lesjes uit leert!

Expand full comment

Minachting.

Dit hele gedoe met de globale dictatuur en het covid bedrog heeft puur en alleen te maken met de inherente minachting die het mensdier heeft voor zijn eigen soort. Het zit er in gebakken en het wreekt zich elke generatie. Maar het kan niet anders, omdat je als naakte aap meer dan normaal je best moet doen om te overleven. Dus die genetisch bepaalde minachting voor je medemens die iedereen in zekere mate bezit, helpt het mensdier om zijn morele kompas opzij te schuiven om dominant en onderdrukkend te kunnen zijn over anderen.

Maaar nu is het zo dat dankzij de razendsnelle ontwikkelingen in de technologie de super minachters nu de wereldmacht hebben kunnen verkrijgen. En je weet wie de super minachters zijn; dat hoeven we hier niet uit te spellen - deze gasten zijn zeer dominant, met buitensporige minachting voor alle mensen die zij niet wensen te erkennen als medemensen. Oorlogen woeden al eeuwen vanwege deze super minachters. Je kent ook je eigen minachting voor je medemens, en bepaalde groeperingen. Lieg niet.

Dus als je nog een kans van slagen wilt maken in deze idiote wereld, dan moet je keihard terug trappen, en alle super minachters buiten spel zetten. Maar vooraleer, dan moet je eerst zelf ophouden met het minachten van anderen, want anders kan je de super minachters nooit herkennen.

Minacht dus absoluut zeker niet meer de vax-vrijen. Want zonder hen gaat het je niet lukken vrij mens te blijven.

Expand full comment

Wat zijn we toch een gaaf land! (Rutte)

Mijn aanvulling: "Met criminelen aan de macht." STEM LOKAAL!!

Expand full comment
Mar 13, 2022·edited Apr 29, 2022

Het is geen kwestie van opstappen. De Nederlandse regering is net zo goed in handen van het grote internationale geld. De regering is tegenwoordig niets anders dat de illusie dat onze democratie nog nut heeft, hiermee wordt het idee in stand gehouden dat wij nog een keus hebben. Ik weet niet wat er moet gebeuren om dit nog recht te trekken? Afschaffing kapitalisme?!?

Expand full comment

Wat menigeen al vermoedde, is dus waarheid gebleken. Bedankt voor dit openhartig artikel !

Expand full comment

Leuk en aardig, al die tekstjes op internet plaatsen. Ondertussen gaat alles gewoon door en worden er steeds meer en sneller allerlei zaken ingevoerd buiten ieder democratisch proces om. Wat is dat ook nog: democratie?

Expand full comment

Gewoon opstapen die lui

Expand full comment

Bedankt voor dit verhelderende artikel

Expand full comment

Hoe zit dag nu met oversterfte. Hoor niets meer, erg veel dank voor je geweldig geschreven artikelen!

Expand full comment