63 Comments

Twee jaar terug werd dit als "complottheorie" afgedaan, maar opnieuw blijkt dat er geen sprake is van een complot, maar van de waarheid.

We leven in een dictatuur! Het volk censureren past NIET in onze Nederlandse cultuur.

Het is tijd dat er meer onafhankelijk onderzoek wordt gedaan naar de "wandel en handel" van de overheid ... meer specifiek het kabinet.

Expand full comment

Het is wel degelijk een complot want het is een samenzwering tegen de burger. Het is alleen geen theorie meer, maar feit.

Expand full comment

heeft weinig zin want heel de EU zit hiermee vergeven. In België van hetzelfde laken een broek. Niet verkozen ministers, zij die grof in de fout gaan moeten niet opstappen. Ze doen gewoon verder alsof zij de almachtige en alwetende zijn.

De Duitsers zijn terug aan de macht in Europa maar ook die zijn marionetten van Amerika.

Expand full comment

Marionetten van Amerika die de loopjongen/kanonnenvoer is van het Ziopatisch bewind daar. Het bewind dat al eeuwen naar wereldmacht loopt te asen. En nu de technologie heeft om het voor elkaar te krijgen. Lees ook over Khazaren.

Expand full comment

Duidelijk nu dat de regering moet opstappen. Ik zie geen verschil meer tussen Mark en Vladimir! Wie dient een motie van wantrouwen in?

Expand full comment

Maakt niet uit wie er in regering zitten. Dit zijn marionetten van veel hoger niveautje psychopaten die veilig uit het zicht proberen te blijven.

Expand full comment

Exposed by dr David Martin, alle namen en gezichten van de evil, de greedy, die één wereldorde willen voor HEN ZELF.

https://www.algora.com/Algora_blog/2021/11/20/dr-david-martin-who-they-are-the-names-and-faces

En

https://rumble.com/vql4ow-dr.-martin.html

Grappig is, Dustin Moskovitz, mede oprichter van Face Book,, betaalde alle zoekmachines veel geld om zijn naam/gezicht niet te laten zien en hij is DuckDuckGo vergeten lol!! Mijn browser, die niks opslaat en niet censureert, alles laat zien!! Deze Dustin heeft EVENT 201 geschreven. De pandemie oefening!! Dus, ook exposed lol.

NOG een toespraak (9 maart 2015 op PICC) van de voormalige MP van Malaysia hier, luister aub en huiver. https://www.instagram.com/p/CXrguTCoEkn/

Zie de namen eens, ook de bedrijven, bah!!!

Boycotten die hap, begin met Google en YT. DuckDuckGo, Rumble, Bitchute, Newtube, brandnewtube etc zijn top!!!

Expand full comment

Hadden we maar een echte leider zoals Putin die zijn land dient.

Dan zou ons land er veel beter voor staan dan met de huidige trekpop.

Expand full comment

Nou als jij het verschil niet ziet tussen een invasie van een soeverein land en het verspreiden van whatever! Dan is er iets mis met jouw moreel kompas!

Expand full comment

Je bedoelt zoals de invasie van Irak? Of van Afghanistan? Of van Syrie?

Als hij zegt ik zie geen verschil meer tussen Mark en Vladimir dan heeft hij het over (het gebrek aan) vrije pers en de overmatige censuur... Propaganda dus, wat niet in een echte democratie thuis hoort. Daar ging dit artikel namelijk over. Typisch dat je meteen in een Oekraine-reflex schiet... Hoe zou dat toch komen? Hint: gedragsbeïnvloeding. Het feit dat je zo goed op de hoogte denkt te zijn van de situatie in Oekraine en dat je meteen daarover begint als je Vladimir hoort is juist een bewijs van hoe ver de propaganda in NL al gaat.

Ook interessante reflex vind ik dat als iemand kritiek heeft, dat er dan meteen iets mis is met zijn moreel kompas. En dat hij dan meteen bij 'de vijand' hoort. Mark kan sucken terwijl Vladimir ook sucked hoor. Dat iemand tegen Mark is wil niet zeggen dat hij voor Vladimir is. Sterker nog je kunt aan zijn vergelijking heel goed zien wat hij van Vladimir vindt.

Aangezien hij pleit voor fundamentele democratische principes zoals vrijheid van meningsuiting, vrij pers etc lijkt me duidelijk dat er met zijn moreel kompas niks mis is. Je zou eens iets minder snel moeten strooien met kritiek zoals zeggen dat een ander geen moreel kompas heeft en eens in moeten gaan op de inhoudelijke kritiek. Wat vind jij dan van die gedragsbeinvloeding? Is die ok? Waarom zeg je daar niet wat over?

Expand full comment

You forgot Libia.

Btw, Zelensky (Ukraine) held a press conference in februari 2022, he said, that IF there would be a war, it will be a false flag operation by the USA!!

WE KNOW. 911, also a false flag operation!!!

USA is the cancer in the world. (Not the ppl ofcourse!)

Ppl forgot 2014, USA coup in Ukraine!

2016, referendum, we the ppl voted NO.

what happened after 2016 referendum? Right!

Mark and Co are traitors, USA the cancer in the world!

Expand full comment

Ben blij dat je dit zo duidelijk verwoord, niets aan toe te voegen

Expand full comment

De vrijheid van pers en meningsuiting is de basis van onze democratie. Oorlog voeren is een ander onderwerp en in dit geval het resultaat van mislukte politiek. We worden geconfronteerd met leiders zonder ethiek aan beide kanten van de grens.

Expand full comment

De westerse Nazi's houden zich aan geen enkel verdrag en blijven doorgaan met de genocide. Rusland heeft 8 jaar lang veel geduld getoond terwijl het altijd de hand uit stak die werd afgewezen.

Als ik leider van Rusland zou wezen dan had ik die vieze Nazi's al veel eerder aangevallen!

Expand full comment
Apr 8, 2022·edited Apr 8, 2022

Het is een VS coup in een soeverein land. Waarbij de VS zijn Kiev regime het eigen volk laat vermoorden. Rusland wil een eind aan 8 jaar genocide en de VS uit Oekraine.

Expand full comment

Piet Konings, hier een lesje Oekraïne in 25 minuten : "Oorlog tussen fictie en realiteit".

De Westerse geopolitiek is een web van ficties. We streven abstracte idealen na, of installeren onhoudbare regimes die geenszins bij de lokale bevolking passen. We zien waar dat toe leidt. John Laughland sprak erover op ons Oekraïne Symposium :

https://www.youtube.com/watch?v=hcuT34VF_aU

Expand full comment

Ik roep al jaren dat Nederland een "dictatuur in een democratisch jasje" is. Ik werd voor gek verklaart. Ik ben dus blij met dit onderzoek. Dankjewel

Expand full comment

Top onderzoek Daniël. Chapeau. Nu hopen dat de onderste steen uiteindelijk boven komt. En dan niet die van Rutte want die blijft onderop liggen.

Hoop op transparantie 👍

Expand full comment

Ik merkte dit 2 jaar lang bij indienen goede en kritische ingezonden artikelen. Om misselijk van te worden. En velen slapen rustig door 😢

Expand full comment

Dramatisch! Het lijkt wel of we in communistich Rusland wonen. En waarschijnlijk wordt dit ook gemonitored! Is Nederland eigenlijk nog wel een democratie?

Expand full comment

Het heeft er alle schijn van dat NL geen democratie meer is. Kijk gewoon terug op de afgelopen 2 jaar en vraag je af of alle beleidskeuzes die gemaakt zijn, zoals afstand houden, vrij reizen beperken, lockdowns, mondkapjes.. vrijwillig door NL zijn ingevoerd. En voordat je Ja zegt, kijk eens naar de timing. Is het plausibel dat NL vrijwel in hetzelfde tempo als andere landen vrijwel dezelfde zeer verregaande vrijheidsbeperkende maatregelen invoert? Of is er sprake van centrale coordinatie? Als dat laatste het geval is dan is er dus een macht die hoger is dan onze nationale regering die onze regering aanstuurt. En dan is onze regering dus feitelijk zeer beperkt in zijn macht en is NL dus vrijwel geen democratie meer. Want de partijen waar wij op stemmen hebben dus eigenlijk nauwelijks iets te zeggen...

Expand full comment

Vwb de 'novel' C-virus plandemie aka pcr test plandemie, staat de WHO aan het roer.

194 Landen MOETEN doen wat dit corrupt zooitje voorschrijft!

Echter, de grote betalers/donateurs aan het WHO zijn Behh Gates dmv zijn moord foundation (Afrika, India zijn normaal DE landen waar ze Big Pharma meuk testen op mensen met leugens. Zoals een vaccin tegen baarmoederhalskanker virus aan jonge meiden gratis aanbieden, terwijl het een nieuw ontwikkeld antibioticum was en vele van deze meisjes zijn kapot gespoten en werden als labrat gebruikt ZONDER ZDAT de ouders op de hoogte waren. (India) Idem voor een ander vaccin in testtfase in Afrika. Dat bracht die mensen een 'Polio' uitbraak. In werkelijkheid was het verlamd gespoten worden door een nieuw vaccin die ZO getest werd op mensen.

Gates heeft al zoveel mensen vermoord.

Dan hebben we de Rockefeller clan, Big Pharma oprichter. 80% kwam uit de natuur en 20% uit olie zo'n 100 jaar terug.

Niemand kon en kan een pattent aandragen voor iets uit de natuur, dus gooide die oude Rockefeller er iets uit de olive bij in en hoppa, een 'medicijn'. En alle natuurartsen werden kapot gemaakt en nog steeds!

Dan hebben we de Rothschild clan, die de banken van bijna alle landen bezitten. Zoals de Nederlandse Bank, Deutsche Bank etc etc. Bijna al die banken zo, wereldwijd.

Dan hebben we Blackrock, Vanguard, Morgan en uiteraard Wallstreet.

Greed van investeerders en de clans en de foundations ruïneren de Westerse economieën en niet alleen de Westerse.

Als laatste hebben we Hitler zijn 'broer' Claus Schwab van het WEF. Daar bij dat NNGO werden de globalisten opgeleiden, zoals Merkel, Trudeau, Behh Gates, die (nu) president van Nieuw Zeeland, van Australia, Macron en vele anderen die zogenaamde democtratisch hun land DIENEN! (Het behoort door het volk, voor het volk te zijn, maar dat is minimaal al 20 jaar niet meer zo hoor!

Klaas Swabber (Schwab) Schertz zelfs op, over dat ze (WEF) in bijna alle kkabinetten in de wereld zijn geïnfiltreerd!!!

FVD/Gideon heeft de WEF correspondentie tussen Swabber/Rutte, Swabber/KAAG en Swabber/Hoekstra boven tafel gekregen. Rutte zei jaren, dat dat een completely theories is, dat dat contact er niet was/is. Die leugenaar van een Rutte staat met Swabber op video, kruipt Swabber zodat in zijn k.nt, breed lachen en zo trots als een kind dat net zijn voters strike voor het eerst. Ook EU ongekozen bs dame Ursula vd Leyen is opgeleiden door Swabber EN KAAG, die toevallig veel 'stemmen' kreeg en D66 zoveel zetels bracht. (Election fraud in Servië hadden we al, maar ook in 2020 in de USA, in Nieuw Zeeland en in meer landen. Waarom niet in NL? Ik geloof niet in de aantallen voor Rutte en Kaag!!! Beide WEF poppetjes!!

Bovengenoemde (extreem rijke) clans, Blackrock, Morgan en hun poppetjes, meestal WEF 'opgeleid' (voor de 10 tallen jaren geleden al gewenste great reset, nwo) zoals Gates, Soros Leiden de wereld!! De laatste WEF poppetjes zitten in alle regeringen wereldwijd.

DIT IS EEN FEIT en wij weten dit al zolang.

In 2010 wilden deze evil Satanisten, psychopaten al, dat het varkensgriep een pandemie werd, om iedereen te prikken!!!

Ook NL had miljoenen dosissen vaccins in gekocht. Echter was OOK toen het 'Drosten model' 100% fout, net als nu met deze plandemie!! Al die miljoenen dosissen zijn weggegooid!

Op YTm is misschien nog een video te vinden hierover. In 2010 deden actualiteiten programma's en de NOS Zhierover verslag. Toen was MSM nog niet zo erg op/omgekocht en hadden we ooknog veel echte onafhankelijke journalisten, die hun werk verkochten aan bijvoorbeeld de NOS.Nu hebben we daar heel weinig van.

Vele whistle blowers vertellen in interviews, of schreven bekend hoe ze werden omgekocht voor heel veel geld, of geblackmailed, om hun stukken niet te plaatsen.

Zoek maar op via DUCKDUCKGO zoeken en - browser, niet Google, die blokkeert zoveel waarheden!! Vele oude articles en interviews daar te vinden. DuckDuckGo schakelt Google uit en FB en WA! Yahoo, Bing etc, daar zit Google ook tussen.

Veel te leren over HOE de wereld al zooooo lang werkt. Over de glibalisten, vrij markt, privatiseren etc. Zo lang speelt dit great reset plan al.

De Guide Stones in Georgia zijn echt. DEPOPULATIE moet van de Satanisten.

"Never waste a good crisis' ook al moeten ze er één bedenken zoals nu gebeurde.

Klimaat bs is ook een grote leugen!!!

Ukraine oorlog is ook een grote leugen zoals het hier verteld wordt. Net als de oorlogen in Servië, Syrië, Libië, Afghanistan en Irak.

Daar zitten ook de Amerikanen achter. CIA, NSA en meer secret agencies sturen zelfs INGEHUURDE El Qaida terroristen naar die landen, om een 'burgeroorlog' te starten!

Dankzij de whistle blowers, die er voorheen aan mee werkten, maar hun geweten begon te BIJTEN (ipv knagen) en onafhankelijke journalisten ter plekke, leerden we al hoe MSM loog.

Dus, de clans en hun WEF lapdogs besturen ons.

WIJ MOETEN WERELDWIJD ONZE LANDEN TERUG EISEN EN AL DIE WEF POPPEN ONTSLAAN UIT DE REGERINGEN EN KAMERS.

WIJ, HET VOLK, KUNNEN DAT!!!

We zijn extreem sterk SAMEN, daarom worden we gecensureerd, gecanceled, gebrainwashed en hadden ze zoveel 'fact checkers en debunkers' en 'influencers' ingehuurd!!

BANG VOOR HET VOLK, dat zijn ze echt!!

Expand full comment

Klopt. Ben je bekend met bijv het WEF, met Klaus Schwab, met George Soros, met de zionistische regering, om maar eens mee te beginnen.

Expand full comment

NEE, kan ik vanuit al mijn persoonlijke ervaringen hartgrondig zeggen. Zelfs kiessysteem blijkt volledig verrot te zijn, als je je daarin gaat verdiepen.

Dus zelfs stemmen heeft geen zin. Heb voor het eerst stembiljet demonstratief ongeldig gemaakt/ er met rode stift TRIBUNAAL op geschreven.

Expand full comment

Helaas krijgen de gekozen regeringsambtenaren dit niet te zien... dat woord Tribunaal.

Expand full comment

Daniel, goed hoor. En bedankt! ik vraag me vaak of welk platform je nog kan vertrouwen - ook al is de intentie goed - want je weet dat *iedereen* mee leest en er lesjes uit leert!

Expand full comment

Minachting.

Dit hele gedoe met de globale dictatuur en het covid bedrog heeft puur en alleen te maken met de inherente minachting die het mensdier heeft voor zijn eigen soort. Het zit er in gebakken en het wreekt zich elke generatie. Maar het kan niet anders, omdat je als naakte aap meer dan normaal je best moet doen om te overleven. Dus die genetisch bepaalde minachting voor je medemens die iedereen in zekere mate bezit, helpt het mensdier om zijn morele kompas opzij te schuiven om dominant en onderdrukkend te kunnen zijn over anderen.

Maaar nu is het zo dat dankzij de razendsnelle ontwikkelingen in de technologie de super minachters nu de wereldmacht hebben kunnen verkrijgen. En je weet wie de super minachters zijn; dat hoeven we hier niet uit te spellen - deze gasten zijn zeer dominant, met buitensporige minachting voor alle mensen die zij niet wensen te erkennen als medemensen. Oorlogen woeden al eeuwen vanwege deze super minachters. Je kent ook je eigen minachting voor je medemens, en bepaalde groeperingen. Lieg niet.

Dus als je nog een kans van slagen wilt maken in deze idiote wereld, dan moet je keihard terug trappen, en alle super minachters buiten spel zetten. Maar vooraleer, dan moet je eerst zelf ophouden met het minachten van anderen, want anders kan je de super minachters nooit herkennen.

Minacht dus absoluut zeker niet meer de vax-vrijen. Want zonder hen gaat het je niet lukken vrij mens te blijven.

Expand full comment

Wat zijn we toch een gaaf land! (Rutte)

Mijn aanvulling: "Met criminelen aan de macht." STEM LOKAAL!!

Expand full comment

Stemmen heeft, ook lokaal, geen enkele zin.

Expand full comment
Mar 13, 2022·edited Apr 29, 2022

Het is geen kwestie van opstappen. De Nederlandse regering is net zo goed in handen van het grote internationale geld. De regering is tegenwoordig niets anders dat de illusie dat onze democratie nog nut heeft, hiermee wordt het idee in stand gehouden dat wij nog een keus hebben. Ik weet niet wat er moet gebeuren om dit nog recht te trekken? Afschaffing kapitalisme?!?

Expand full comment

Als ze niet opstappen komen er nooit veranderingen, dus opstappen is wel een kwestie.

Expand full comment

Wat menigeen al vermoedde, is dus waarheid gebleken. Bedankt voor dit openhartig artikel !

Expand full comment

Leuk en aardig, al die tekstjes op internet plaatsen. Ondertussen gaat alles gewoon door en worden er steeds meer en sneller allerlei zaken ingevoerd buiten ieder democratisch proces om. Wat is dat ook nog: democratie?

Expand full comment

Gewoon opstapen die lui

Expand full comment

Lachen! gaan ze dat doen?? ze hebben totale minachting voor jou, denk je echt dat ze zomaar gaan opstappen?

Expand full comment

Lieve Christina, ik geef jou volop gelijk !

Expand full comment

Bedankt voor dit verhelderende artikel

Expand full comment

Hoe zit dag nu met oversterfte. Hoor niets meer, erg veel dank voor je geweldig geschreven artikelen!

Expand full comment

Was er eigenlijk niet, maar is er nu blijkbaar wel. Nu met name bij jongere mensen en niet Corona gerelateerd (mss 'vaccin' gerelateerd??), maar weet hier details niet van.

Expand full comment