10 Comments

Tijd voor een tribunaal want een parlementaire enquête is geen zwaar middel om die lui te laten verantwoorden voor de misdaden die ze gepleegd hebben

Expand full comment

@Kris P, ik geloof het wel, die WEF timmert al heel lang aan de weg. Heb geen illusies meer. En in parlementaire comissies geloof ik ook niet meer.

Expand full comment

De invloed op regeringen van de grote pharmabedrijven en andere industrieën is enorm zo blijkt. We hebben alles verkocht aan het grote geld en winst optimalisatie. Ten koste van mensenlevens dus. Ik maak me geen enkele illusie,: iedereen is er vatbaar voor. Het goede nieuws is dat het godzijdank aan het licht komt! Dan volgt nu de uitdaging, en het is een hele grote... Hoe gaan we deze praktijken het hoofd bieden???? Hoe halen we deze corruptie, want dat is het volgens mij, uit onze levens?

Expand full comment

Ik begrijp nog steeds niet waarom, deze informatie die een corrupte overheid laat zien, niet in de media terug te vinden is.

De #MSM zijn als de dood voor hun hachje. Deze censuur past imo niet in een vrij land als NL.

Expand full comment

Its all a hoax maar ze zullen voor het tribunaal komen let maar op. Dit tereur moet afgelopen zijn. Zeg al jaren als wij nee zeggen gebeurt er niets. Maar nee hoor iedereen zo snel als mogelijk naar een ggd post en ze hebben geen idee wat er in zat. Een infectie met een ifr van 0.15% dat is zoiezo een hoax. Wat nog minder is dsn een griep. Statistisch geziem overleden er 0, 1 tm 5 slachtoffers per dag dit terwijl er 12 tm 15 mensen per dag ook al helaas overlijden door van de trap te vallen.

Expand full comment

En op 20 juni 2020 zette de roverheid mijn blog op zwart.

https://donquijotte.nl/ was een Wordpress blog.

Expand full comment

Zullen mijn landgenoten dit ook huid en haar slikken (for our own good) en blijven prikken?

Expand full comment

Tijd voor een parlementaire enquête m.b.t het corona regeringsbeleid.

Het 1ste rapport van de Onderzoekscommissie is al vernietigend maar een parlementaire enquête is zeer noodzakelijk.

Niet te geloven dat het WEF al langer betrokken is.

Expand full comment

Geweldig. Dat levert weer flink wat vragen op!

Expand full comment

Er moet een keer een parlementaire enquête komen die door al deze schimmige handelingen zal doorlichten.

Expand full comment