17 Comments

Deze bevindingen bewijzen wat we altijd hebben vermoedt, nl. de kwaadaardigheid van regering, minister van "volksgezondheid" en diverse overheidsorganen. Het is nooit de bedoeling geweest mensen te genezen. Bedankt voor het onderzoek!

Expand full comment

Geweldig werk dit! Jullie zouden de Nobelprijs voor praktische democratie verdienen als die zou bestaan!

Expand full comment

Jullie zijn zo goed bezig. Het probleem is dat deze onderzoeken die 100% feitelijk zijn, niet gedeeld worden met het grote publiek. Dit moet toch via het journaal gedeeld worden. Het is zo'n belangrijke informatie en gaat over de volksgezondheid. Hierdoor weet ik dat de main stream media zwaar corrupt is.

Bedankt voor jullie inzet!

Expand full comment

Remdesivir werd uit een Ebola-test gegooid omdat het te dodelijk was.

Nierfalen en dan longoedeem. Verdrinken in je eigen longvocht.

https://www.bitchute.com/video/Pz0SBTvKrDrV/

https://www.nejm.org/doi/full/10.1056/NEJMoa1910993

Expand full comment

Écht geweldig. Erg veel dank voor uw enorm inzet en werk.

I.h.b. basisschool onderwijzer de Jonge zou een buitengewone hoge straf moeten krijgen, maar ook vele anderen hebben aan het bedrog en de moord op ontelbare Nederlanders meegewerkt.

De Jonge zelf is echter zó ontiegelijk dom, dat ik me afvraag of hij enige beseft heeft van de vele moorden die aan hem kunnen worden toegeschreven.

Expand full comment

Goed werk!

Ik verwijs in dit verband graag naar de website https://www.c19early.com/ waarin zowel Quercetine als Ivermectine hoog in de lijst van effectieve geneesmiddelen staan

Hydroxychloroquine niet erg hoog, maar dat zou kunnen omdat uitsluitend dit middel is getest en niet de combi die het Zelenko protocol voorschrijft. Dit laatste is gissen....

Expand full comment

Henny Briede

Dit is toch eigenlijk het grootste schandaal ooit in de Nederlandse politiek! Dit moet echt voor het gerecht! Hoeveel mensen zijn gestorven door het onthouden van werkzame medicijnen!

Expand full comment

Bedankt voor deze duidelijke uiteenzetting.

Expand full comment

Geweldig goed werk! Blijkt duidelijk dat “overheid” zich niet kan bemoeien met geneeskundige details! Fouten die ik opmerk: inhoudelijk, procedureel, wettelijk. Laten we de 3% grens aanhouden zoals in de wet staat. Onder die grens GEEN bijzondere zeggenschap of maatregelen. (A-Status besmetting) Tevens binnen budget blijven want dat kunnen ze ook niet. Daar is een methode voor, die elke ambtenaar kent: QALY. Voor ernstige overtredingen salaris leiding aanpassen voor 3 jaren: 35% minder. Oeps foutje, moet afgelopen zijn door consequenties wettelijk vast te leggen.

Expand full comment

Blij met jullie zeg... nu komt er tenminste een hoop wanbeleid naar boven (wat we trouwens allang wisten😉) en de kwaadaardige aard van zgn ministers, bah! De mensheid moet vernietigd en daarmee zijn ze aardig op weg, mensen in NL wanneer worden jullie nu eens écht wakker???

Stop deze nonsens aub!!!⛔️

Expand full comment

Het lijkt me duidelijk dat in het geheime contract met Pfizer stond dat alle andere middelen die mensen konden helpen verboden dienden te worden zodat iedereen de middelen van Pfizer moest gebruiken.

Expand full comment

Beste Daniël,

Dankjewel voor je werk! Heel belangrijk dat al deze waarheid bekend wordt bij het grote publiek. Je geeft aan dat begin mei 2020 werd besloten voor massavaccinatie. Dat was echter al eerder het geval, op 16 april 2020 liet Hugo de Jonge al zien totaal niet bereid te zijn om naar alternatieven te kijken, “Daar zou ik zeker niet op rekenen. Daar zou ik zéker niet op rekenen”. Volgens De Jonge is een vaccin het enige dat helpt (Hoezo? Waar baseert hij dat in Godsnaam op?) en dat er “internationale afspraken zijn gemaakt over het vaccin”, please watch and share: https://youtu.be/U8xCSYasvDU

16 april 2020 (!) en Hugo levert zelf het bewijs dat het nooit om de volksgezondheid is gegaan - dan zou je immers alles op álles zetten om een oplossing tegen corona te zoeken en de 35 alternatieven die Frank Ruesink noemt asap gaan onderzoeken - maar dat het vanaf het begin erom is gegaan een massavaccinatieprogramma uit te rollen, internationaal. Nederland/Hugo zette helemaal geen eigen stappen, maar werd aangestuurd door “internationale afspraken”.

Heel Nederland zou dit filmpje moeten zien, dan zou het kwartje zo vallen dat we keihard genaaid zijn. Er is bewust nooit naar alternatieven gekeken en die zijn bewust tegen gewerkt, omdat farmaceuten niet zomaar versneld een vaccin op de markt kunnen brengen als er effectieve medicijnen beschikbaar zijn. Bovendien zou de vaccinbereidheid dan natuurlijk een heel stuk lager zijn geweest. De afweging / risico-analyse wat betreft de keuze tussen een amper geteste versneld op de markt gebrachte prik nemen die nog in de TESTFASE zit en die neer komt op onomkeerbare genetische modificatie van het lichaam, terwijl je als gezond persoon amper risico loopt op een ernstig verloop van corona, of allang bestaande veilige medicijnen, die je alleen hoeft te nemen als je überhaupt eerst corona oploopt is natuurlijk heel snel gemaakt.

Keep up the good work!

Lieve groet ❤️ Gitta

www.thenewworldconsciousness.love

Expand full comment